Prebet Aiud

PREBET prin tehnologia moderna care o foloseste astazi asigura realizarea unei game sortimentale extrem de diverse.

Prebet foloseste pt fabricarea traverselor o tehnologie de tip CONVAIER. Mecanizarea si automatizarea fazelor de productie au permis o mare elasticitate in asimilarea oricarui tip de traverse. Ca o noutate absoluta Prebet ofera clientilor taverse monobloc din bloc precomprimat pentru linii de cale ferata de mare viteza. Toate variantele de produse noi pot fi comandate direct serviciului de specialitate al acestei adevarate uzine care benficiaza de excelenti specialisti. Societatea PREBET are in prezent peste 320 de angajati si o perspectiva sigura.

 

Cata vreme parteneri de marca, precum cei mai recenti constructori ai Autostrazii Transilvania si-au
atintit interesele asupra Prebet-ului, la fel este de asteptat ca toti mai multi posibili beneficiari sa incheie contracte cu firma Aiudeana. Renumele Societatii se traduce pana la urma in lucrul bine facut si lucrari livrate la timp cu maximum de calitate. Aceste atribute ar trebui sa insoteasca orice partener de afaceri.

Pentru Prebet este clar, beneficiarul trebuie sa fie multumit, acesta este defapt cheia succesului acestei unitati de exceptie din Romania. Dispunand de un capital social de peste 8199547,74 lei, S.C. PREBET AIUD S.A este cel mai mare producator de traverse din beton precomprimat pentru Caile ferate cu ecartament normal si unicul producator de stalpi de electrificare si alte prefabricate din beton armat si precomprimat pentru structurile de constructii cai de comunicatie, care a asimilat toata gama de produse tipizate.